Hoe te vertellen welk schoonmaakbedrijf het zou moeten gebruiken

               

Er zijn veel schoonmaakbedrijven en het verschil tussen een goed, slecht en uitstekend schoonmaakbedrijf maakt echt verschil. Dus, hoe weet u welke professionele schoonmaakactiviteiten u moet gebruiken? Hier is een lijst met 15 dingen waar u naar moet zoeken voordat u een schoonmaakservice inschakelt. Na het lezen van deze lijst, weet u hoe u moet vertellen welk schoonmaakbedrijf goed is en wat niet (voordat u het in dienst neemt):

1. Vraag prijsoffertes aan bij minimaal drie bedrijven.
Er zijn verschillende redenen waarom dit zou moeten gebeuren. Niet alleen om te weten welk schoonmaakbedrijf de beste prijs is, maar ook om te zien hoeveel er een prijsverschil is voor dezelfde service. "Krijg wat je betaalt" zou een cliché kunnen zijn, maar dat maakt het niet onwaar. Hoewel als de prijsverschillen niet zo hoog zijn, is het waarschijnlijk het beste om te gaan met een professionele schoonmaak bedrijf waardoor u de grootste waar voor uw geld. Maar als het prijsverschil exponentieel anders is, zou het u iets moeten vertellen en u reden geven om sceptisch te zijn.

Als u om prijsoffertes vraagt, is het ook raadzaam om te vragen of de prijsopgave alles omvat (materialen en werk) en hoeveel het een speciale schoonmaakservice kan zijn naast de aangeboden schoonmaakdiensten.

2. Vraag hoe lang ze zaken deden.
Er zijn veel bedrijven die komen en gaan, zodat een bedrijf dat al geruime tijd in bedrijf is, iets positiefs over het schoonmaakbedrijf zegt. Hoewel een lange levensduur geen garantie is voor grootheid, moet het een factor zijn die wordt gewogen. (Hoe kan een bedrijf immers zoveel jaren open blijven als het de terugkerende klanten niet tevredenstelt?)

3. Vraag of zij hun werk garanderen.
De meeste bedrijven zeggen dat uw tevredenheid is gegarandeerd, maar wat betekent dat? Geeft het u een terugbetaling als u niet tevreden bent? Het is belangrijk om dit te weten voordat u iemand inhuurt om een ​​klus voor u te klaren (vooral een die tevredenheid garandeert).

4. Vraag om een ​​lijst met referenties.
Een goed bedrijf zal loyale en tevreden klanten hebben. Het is raadzaam om een ​​lijst met referenties op te vragen, zodat u zich op uw gemak voelt, wetende dat u te maken heeft met een schoonmaakbedrijf met een groot aantal tevreden klanten.

5. Kan ik alle schoonmaakdiensten aanbieden die u nodig hebt?
Bij het inhuren van een professionele schoonmaak is het het beste om alle diensten die hij biedt te kennen. Waarom een ​​stel schoonmaakbedrijven inhuren als je er een kunt huren om alle klussen te klaren die je nodig hebt? Is het eenvoudiger om een ​​bedrijf dat u aan het huren bent bij te houden (en u hoeft deze lijst niet telkens te overslaan als u een nieuw schoonmaakbedrijf inhuurt) meer? Voert het schoonmaakbedrijf schoonmaak uit op de vloer, tapijtreiniging, service? Het is het beste om alle diensten die u aanbiedt te kennen voordat u ze in dienst neemt. Als er twee schoonmaakbedrijven zijn om te kiezen en alle andere dingen gelijk zijn, is het waarschijnlijk het beste degene in dienst te nemen die de meeste diensten aanbiedt.

6. Biedt het groene schoonmaakproducten aan?
Dankzij de instroom van de groene schoonmaakbeweging kan een groen schoonmaakbedrijf worden ingehuurd zonder zorgen te maken als de producten die ze gebruiken minder goed zijn omdat ze goed voor je zijn. Tegenwoordig heeft netheid dezelfde rol als niet-groen reinigen, maar het doet het beter omdat het opruimt zonder chemicaliën en gifstoffen aan de aarde toe te voegen. Als u geïnteresseerd bent in groen reinigen, zorg er dan voor dat de professionele reinigingsproducten die u zoekt, overeenkomen met het groene keurmerk. If you cherished this write-up and you would like to receive far more data regarding Schoonmaakbedrijf Eindhoven kindly go to our web site.

7. Biedt het 24/7 nood-schoonmaakdiensten?
Als er een noodgeval is, zoals overstroming, gebroken leidingen, verstopt toilet of andere problemen die onmiddellijk moeten worden opgelost, is het rustgevend dat u op elk moment van de dag bij het schoonmaakbedrijf kunt bellen om eventuele rampspoed te voorkomen. Uw schoonmaakbedrijf moet immers al bekend zijn met uw gebouw en er toegang toe hebben, zodat het gemakkelijker voor hen is om reinigings- en noodrampen op te lossen dan iemand die nog niet eerder voor u heeft gewerkt.

8. Zijn ze gelicentieerd, gebonden en verzekerd?
Het is belangrijk om een ​​schoonmaakbedrijf (of een ander bedrijf dat er toe doet) te huren om ervoor te zorgen dat ze een licentie hebben om hun werk te doen. Zorg er ook voor dat er verbindingen zijn, wat betekent dat ze verantwoordelijk zijn voor eventuele schade, verlies of enige andere fout die kan optreden. Een professioneel schoonmaakbedrijf dat gebonden is, garandeert dat u geen verliezen van hun kant zult moeten lijden omdat zij daarvoor verantwoordelijk zijnenige schade of defecten die kunnen ontstaan. Huur ook nooit een schoonmaakbedrijf dat niet kan bewijzen dat u verzekerd bent.

9. Is de medewerker van de klantenservice aan uw account toegewezen?
Soms is het moeilijk om direct contact te krijgen met de persoon die u opruimt en als u het schoonmaakbedrijf belt, kunt u worden geleid naar iemand die niet bekend is met uw account. Zorg ervoor dat u weet wie op uw account werkt en of er een is. een direct nummer dat u kunt bellen (u hoeft dus geen onnodige tijd te verspillen aan het overzetten en definiëren).

10. Hoe weet u of ik uw verzoeken en problemen volg?
Vraag hoe uw bedrijf uw problemen of verzoeken zal oplossen. Hoe weet u wanneer het probleem zal worden opgelost of dat het verzoek zal worden voltooid? Zorg ervoor dat ze een duidelijke procedure hebben om te evalueren, aan te pakken en te volgen.

11. Zullen ze een aangepast schoonmaakplan voor u maken?
Voordat een schoonmaakdienst u een aanbieding biedt, moet u naar uw gebouw komen en vragen stellen over wat u zoekt en hoe u de klus voor u kunt aanpassen. een persoonlijk werkplan voor het schoonmaken hebben. Je neemt ze immers in, zodat ze je kunnen geven wat je wilt, niet wat ze willen.

12. Zijn schoonmakers adequaat getraind in de beste technieken in de industrie?
Het hebben van personeel dat, indien goed opgeleid, zal garanderen dat het schoonmaakbedrijf dat u in dienst heeft, u de best beschikbare schoonmaakdiensten zal bieden. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het personeel voldoende is opgeleid omdat bepaalde eigenschappen (zoals vloeren en bureaus) per ongeluk kunnen worden bekrast als ze worden schoongemaakt, zodat u weet dat het personeel van het schoonmaakbedrijf goed is opgeleid in het schoonmaken zorgt ervoor dat amateur-krassen als gevolg van onjuiste reiniging niet voorkomen.

13. Zorg voor achtergrondcontroles bij schoonmaak- en managementpersoneel.
Geef uw schoonmaakbedrijf toegang tot uw eigendom en zorg ervoor dat hun personeel betrouwbaar is (dit moet worden gegeven en als een bedrijf geen achtergrondcontroles uitvoert, is het twijfelachtig of zij in bedrijf zullen blijven erg lang).

14. Heeft u een diep / gedetailleerd reinigingsprogramma?
Helaas vergeten veel schoonmaakbedrijven (of bieden ze niet) gedetailleerde schoonmaak aan. Gedetailleerde reiniging (ook bekend als hoogwaardig stof) maakt stoffig werk, reinigingsluchtopeningen, luchtventilatie en randaanzuiging om ophoping van stof en vuil te voorkomen. Vraag uw schoonmaakbedrijf of ze een grondige schoonmaak plegen. Zo niet, zoek dan degene die dit doet, want dat is de beste manier om ervoor te zorgen dat er geen opeenhoping van bacteriën en vuil is.

Hoog spuiten moet enigszins frequent zijn, dus vraag niet alleen of de reinigingsdienst een grondige reiniging uitvoert, maar hoe vaak. Ook hoe vaak Google diep moet worden gereinigd, zodat u weet dat wanneer u zegt hoe vaak u een diepe reiniging doet, vrij vaak.

15. Vraag naar de manier waarop u uw gebouw inspecteert en naar de netheid die u aan het doen bent.
Om ervoor te zorgen dat een schoonmaakbedrijf u de best mogelijke service biedt, is het belangrijk ervoor te zorgen dat ze intervallen hebben waarin ze uw kantoor inspecteren om ervoor te zorgen dat ze schoon blijven. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat schoonmaakbedrijven regelmatig inspecties uitvoeren; dit toont aan dat het schoonmaakbedrijf echt voor hun klanten zorgt en niet alleen maar eens een schoonmaakbeurt wil doen, maar, net als een arts, is geïnteresseerd in het controleren van uw gebouw om te zien hoe het werkt.